De vroege vogel van Forest vliegt al drie jaar vrolijk rond in het administratieve oerwoud

Eline

Flying Office Consultant Eline Van De Mosselaer, mag zich de ancien van het team noemen. Althans wat het aantal dienstjaren betreft. Met haar diploma KMO- Management op zak, kwam ze kort na de opstart van Forest het team van Anya versterken. En daar heeft ze nog geen seconde spijt van gehad.

Eline gaat nog elke dag met evenveel goesting aan de slag. “Ik ben nogal een vroege vogel en dat komt me goed van pas in deze job”, vertelt ze. “Ik maak zelf mijn afspraken met de klanten. Voor sommigen onder hen, komt het goed uit, dat ik er geen probleem mee heb om ’s morgens vroeg te beginnen.” Eline houdt zich vooral bezig met algemene administratie, facturatie en debiteurenbeheer. “Dat klinkt misschien wat eentonig, maar dat is het zeker niet. Zo stel ik bijvoorbeeld ook contracten op voor een bedrijf dat actief is in de bouwsector.”

Flexibilteit is belangrijk en werkt in twee richtingen

De voorbije jaren zag Eline Forest groeien en uiteraard ook veranderen. “We weten ondertussen al langer dat flexibiliteit heel belangrijk is en één van onze grootste troeven. Doordat ik bij verschillende bedrijven in diverse sectoren kom, leer ik ook nog continue bij. De ervaring die ik opdoe bij die klanten, kan ik dan weer gebruiken om samen met de collega’s te werken aan het verbeteren van ons dienstenpakket. Administratie is een vlag die vele ladingen dekt. Hoe meer ervaring, hoe beter de service. We mogen dus gerust stellen dat flexibiliteit in twee richtingen kan werken.”

Wat Eline betreft, ziet de toekomst er dus mooi uit. “Ik voel me hier goed, Forest is een snelgroeiende onderneming. Daarom wil ik hier nog lang blijven werken en vooral meewerken aan die verdere groei. Waar die zal eindigen, weet niemand maar dat we nog lang zullen blijven groeien, staat wat mij betreft als een paal boven water!”